Om Dover Gymnastik Forening

Sundhed og fællesskab mødes

Dover Gymnastik Forening er stedet, hvor udfordring, sundhed og fællesskab går hånd i hånd.

Dover Gymnastik Forening er en passioneret forening, der tilbyder gymnastik og motion til folk i alle aldre; fra børn, unge og ind i voksenlivet. Vores vision er at integrere bevægelse og fysisk aktivitet som en fast del af dagligdagen. Vi starter med at introducere gymnastikken for børn sammen med deres forældre, hvilket giver et solidt fundament for en livslang kærlighed til fysisk aktivitet. Når børnene bliver ældre, opfordrer vi dem til at udforske andre typer sport på egen hånd, hvor der er flere muligheder for at udvikle sig inden for boldspil, bueskydning og yoga.

Dover Gymnastik Forening er stedet, hvor udfordring, sundhed og fællesskab går hånd i hånd. Vi er stolte over at være en del af DGI (Danske Gymnastik og Idrætsforeninger), og vi arbejder hårdt på at skabe et miljø, hvor der er plads til at vokse og dyrke idræt samt opleve det stærke bånd, der er i et fællesskab.

Vi tror på nærhed og samhørighed i vores forening. Det gælder i relationer mellem bestyrelse, instruktører og hjælpeinstruktører . Vi anerkender, at hver person bidrager med noget unikt til foreningen, og vi værdsætter alle bidrag, store som små.

Dover Gymnastik Forening er mere end bare en forening – vi er en familie. Og i vores familie er der plads til alle, der elsker gymnastik og motion. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fællesskab!

“Dover Gymnastik Forening er mere end bare en forening – vi er en familie.
Og i vores familie er der plads til alle, der elsker gymnastik og motion. ”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få besked om arrangementer og nye hold i Dover GF.

Scroll to Top
Velkommen til DOVER GF
Tilmeld dig hold
Nemt at betale