Handelsbetingelser og returpolitik

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på holdtilmelding og varer købt på dovergf.dk.

dovergf.dk er Dover Gymnastiks Forenings hjemmeside og ejes af:

Dover Gymnastik Forening
Bjedstrupvej 1
8660 Skanderborg
CVR nr: 29985642
Telefon: 86577191
E-mail: info@dovergf.dk

Alle salg indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via dovergf.dk.

Vi modtager betaling med: Dankort, VISA og MasterCard samt MobilePay. Beløbet for holdtilmelding trækkes straks ved tilmelding ved køb af fysiske varer, trækkes beløbet først, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen tillægges prisen for fragt. Vi leverer varen inden for 10 hverdage efter dit køb. Vi leverer varerne med GLS til nærmeste pakkeshop, medmindre andet er aftalt. Vi leverer kun til Danmark.

Fortrydelsesret

Der er fuld returret i 14 dage på bestillinger af standard vare der ikke er tilpasset specielle øsnker (såsom tryk med navn etc.) Holdtilmeldinger er ligeledes omfattet af en 14 dages fortrydelsesret. Vi opfordrer dog til, at man har 1-2 prøvegange inden man tilmelder sig. 

Specielle varer såsom træningsdragt eller trøje med specialtryk (eks. med navn) er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Returvarer skal returneres til: Dover Gymnastik Forening
Bjedstrupvej 1
8660 Skanderborg
Eller returneres fysiks efter aftale.

Når varen er modtaget tilbageføres beløbet til købers kreditkort. Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan f.eks. sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til:
Dover Gymnastik Forening
Bjedstrupvej 1
8660 Skanderborg
CVR nr: 29985642
Telefon: 86577191
E-mail: info@dovergf.dk

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til: Dover Gymnastik Forening
Bjedstrupvej 1
8660 Skanderborg
Varen skal sendes senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder, refunderer vi den købte vares pris, vi refunderer ikke evt. leveringsomkostninger.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbagebeholde betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer i forbindelse med tilbagebetalingen.

Du bør sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – f.eks. fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på:

Dover Gymnastik Forening
Bjedstrupvej 1
8660 Skanderborg
CVR nr: 29985642
Telefon: 86577191
E-mail: info@dovergf.dk

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.
Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og at du skal have en kvittering for afsendelse.
Gem postkvittering inklusiv oplysninger om fragtomkostninger samt track and trace-nummer.

Oplysninger om klagemuligheder

En klage over en vare eller en tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Klager indgives her: http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mailadresse: info@dovergf.dk

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din bestilling. Dover Gymnastik Forening har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser

Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. De oplyste priser er inklusiv 25% moms.

Leveringsomkostninger

Alle ordre tillægges ekspeditions- og leveringsgebyr på DKK 49,00.

Scroll to Top
Velkommen til DOVER GF
Tilmeld dig hold
Nemt at betale